Baggrund

IndieFrame ApS (herefter “IndieFrame”, “vi”, “vores”), CVR-nr. 38164511, Flæsketorvet 68, 1711 København V, er i henhold til databeskyttelsesloven forpligtet til at beskytte og respektere dit privatliv.

Denne privatlivspolitik redegør for vores indsamling af oplysninger, der identificerer eller kan identificere dig som fysisk person (herefter benævnt “personoplysninger”), og som indsamles af IndieFrame i en række forskellige sammenhænge. Privatlivspolitikken er en hjælp til at forstå, hvilke personoplysninger vi indsamler samt hvornår og hvorfor, vi indsamler dem.

Vi opfordrer dig til at læse denne privatlivspolitik grundigt, og hvis du har spørgsmål til indholdet, bedes du kontakte IndieFrames databeskyttelsesrådgiver på mc@indieframe.com.

Personligoplysninger, som vi indsamler

Vi anvender dine personoplysninger til at opfylde vores aftale med dig, herunder til at
administrere dit onlinekøb hos Wallframe.dk, når vi skal behandle dine bestillinger og
returneringer og sende dig meddelelser om leveringstatus eller eventuelle leveringsproblemer med dine varer.

Vi anvender dine personoplysninger til at administrere dine betalinger, håndtere produktlager og produktgarantier. Dine personoplysninger anvendes til at identificere dig og sikre, at du er myndig og må shoppe og til at bekræfte din adresse over for eksterne partnere.

Vi anvender også dine personoplysninger for at opfylde vores forpligtelser i forbindelse med lovgivning, retskendelser og myndighedsbeslutninger. Dette omfatter brug af dine personoplysninger til indsamling og kontrol af regnskabsoplysninger ved overholdelse af regnskabsregler.

Hvilke typer af personoplysninger anvender vi?

Vi anvender følgende kategorier af personoplysninger:

  • Kontaktoplysninger som for- og efternavn, adresse, e-mail og telefonnummer
  • Betalingsoplysninger og betalingshistorik
  • Ordreoplysninger

Hvis du vælger at gemme dine oplysninger på Wallframe.dk, anvender vi også dine personoplysninger som ID for din kundeside og din købshistorik. Med hensyn til vores forpligtelse til indsamling og kontrol af regnskabsoplysninger, anvender vi følgende kategorier af personoplysninger:

  • Kundenummer
  • Ordrenummer
  • Navn
  • Postadresse
  • Transaktionsbeløb
  • Transaktionsdato

Hvilken lovmæssig ret har vi til at anvende dine personoplysninger?

Anvendelse af dine personoplysninger er en forudsætning for, at vi kan yde dig den rette kundeservice, administration og levering af dine produkter.

Med hensyn til regnskabsoplysninger, er anvendelsen af dine personoplysninger nødvendig, for at vi kan opfylde lovmæssige forpligtelser.

Hvor længe opbevarer vi dine personoplysninger?

Vi sletter dine personoplysninger, når vi ikke længere har behov for dem til opfyldelse af formålene, som beskrevet i dette privatlivspolitik, eller til opfyldelse af lovkrav.

Sikkerhed

Vi har indført passende tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger for at sikre et tilstrækkeligt sikkerhedsniveau for behandling af dine personoplysninger. Vi har:

  • Indgået databehandleraftaler med vores samarbejdspartnere, der behandler personoplysninger på vores vegne.
  • Sikret, at dine personoplysninger opbevares på en måde, så kun relevante medarbejdere med et arbejdsmæssigt behov har adgang til dine personoplysninger.
  • Vedtaget interne retningslinjer og procedurer for behandling af dine personoplysninger.

De personoplysninger, vi indsamler om dig, opbevares i Danmark.

Hvem har adgang til dine personoplysninger?

Dine personoplysninger, som videresendes til tredjepart, anvendes kun til at tilbyde dig overnævnte tjenester, til at vores partnere kan få bekræftet din adresse, vi kan sende dig en ordrebekræftelse, og at lager og distributører kan udføre levering af din bestilling. Udbydere af betalingsservice også få adgang til dine betalingsoplysninger.

Vær opmærksom på, at disse modtagerfirmaer har uafhængig ret eller forpligtelse til at behandle dine data.

I forbindelse med regnskabsforpligtelser, deler vi dine personoplysninger med IT-virksomheder som tilbyder regnskabssystemer.

Hvad er dine rettigheder?

Retten til adgang. Du har til enhver tid ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger vi har registreret om dig. Kontakt os på mc@indieframe.com, så sender vi dine personoplysninger via e-mail.

Retten til at overføre data. Når vi anvender dine personoplysninger elektronisk, har du ret til at få sendt en kopi af dine data på en struktureret og almindelig måde samt i et maskinlæsbart format til dig. Det gælder kun oplysninger, du har givet os.

Retten til at korrigere data. Du har ret til at anmode om at få dine personoplysninger rettet, hvis de er ukorrekte, herunder ret til at gøre ufuldstændige oplysninger fyldestgørende. Har du en Wallframe-konto, kan du selv rette dine personoplysninger på dine egne konto-side.

Retten til at slette data. Du har til enhver tid ret til at få slettet de personoplysninger, som vi benytter, undtagen i følgende situationer:

  • Du har en uafklaret sag hos kundeservice
  • Du har en åben bestilling, som endnu ikke er afsendt eller kun delvis afsendt
  • Du har et økonomiske mellemværende med os, uanset betalingsmåde
  • Du er under mistanke for at have eller har misbrugt vores serviceydelser inden for de sidste fire år
  • Hvis du har foretaget et køb, beholder vi dine personoplysninger i forbindelse med din transaktion af hensyn til bogføringsreglerne.

Retten til at modsætte dig direkte markedsføring. Du har ret til at modsætte dig direkte markedsføring. Du kan framelde dig direkte markedsføring enten ved at følge instruksen i den enkelte markedsførings e-mail, eller ved at redigere indstillingerne for din Wallframe-konto. Retten til begrænset anvendelse. Du har ret til at anmode om begrænset anvendelse
af dine personoplysninger hos os under følgende omstændigheder:

  • Hvis du mener, at dine personoplysninger er ukorrekte, skal vi begrænse al anvendelse af de pågældende data, mens rigtigheden af disse personoplysninger kontrolleres.
  • Hvis behandlingen er uretmæssig, kan du modsætte dig sletning af dine personoplysninger og i stedet anmode om begrænset anvendelse af dine personoplysninger.
  • Hvis vi ikke længere har brug for dine personoplysninger, men de er påkrævede for at kunne gøre et lovmæssigt krav gældende.

Hvordan kan du udøve dine rettigheder?

Vi tager databeskyttelse meget alvorligt, og derfor håndterer vores kundeservicemedarbejdere altid dine forespørgsler i henhold til ovennævnte rettigheder. Du kan altid kontakte kundeservice på contact@wallframe.com, med emnefeltet personoplysninger.

Du kan kontakte vores databeskyttelsesrådgiver på mc@indieframe.com med spørgsmål og anmodninger.

Retten til at klage til en tilsynsmyndighed. Hvis du mener, at vi behandler dine personoplysninger på en ukorrekt måde, kan du kontakte vores databeskyttelsesrådgiver på mc@indieframe.com. Du har også mulighed for at klage til Datatilsynet, Borgergade 28, 1300 København K, Danmark – telefonnummer: +45 33 19 32 00, e-mail: dt@datatilsynet.dk.