Generelle spørgsmål

WALLFRAME er et online galleri, der skaber forbindelse mellem virkelighedens billeder og din væg. Autentiske fotografier taget af dygtige fotografer professionelt indrammet i lige netop den størrelse, du ønsker. WALLFRAME er billeder, der skildrer virkeligheden indfanget i et unikt øjeblik.

Nej. Wallframe er kuraterede billeder, udvalgt fra den store mængde billeder uploadet på IndieFrame
Alt sker efter aftale med fotograferne.

Nej. Dog vil det gøre det nemmere for dig næste gang du køber et billede.  Men det er ikke et krav at du gemmer dine oplysninger for at købe på hjemmesiden.


Som fotograf

Udvælgelsesprocesen starter når du uploader dit billede på IndieFrame med #wallframe
Her identificerer vi billeder med potentiale for Wallframe, ud fra hensyn til originalitet og kvalitet. Når et af dine billeder er valgt, får du besked via email. En kontrakt skal underskrives før vi kan begynde at sælge dine billeder.

Ligesom i udvælgelsesprocessen, får du besked via email.
Afregning sker efter de konditioner der er beskrevet i kontrakten.

Billederne bliver er valgt ud fra originalitet og kvalitet. Vi har et team af proffessionelle branchefolk som kuratorer. Vi sælger billeder i forskellige formater, og udvalgte billeder skal derfor have en høj nok kvalitet til udskrivning i størrelsen 70×100 cm, som er det største format tilgængeligt lige nu.


Som kunde

Når du bestiller dit billede og skal bekræfte dine personlige oplysninger, har du mulighed for at vælge en anden leveringsadresse end din egen. Pakken sendes derefter til den angivne leveringsadresse.

Ja. Du kan p.t. vælge rammer fra forskellige farvede egerammer. Vi forventer at udvide vores nuværende udvalg af rammer i den nærmeste fremtid.

Ja. Du kan pt vælge fire forskellige størrelser, med eller uden kant (passepartout) på billedet. Det er endnu ikke muligt at bestille et billede i en tilpasset størrelse.

Tilgængelige størrelse er 70×100 cm, 50×70 cm, 40×50 cm, 29×42 cm.

Rabatkoder bruges i bestillingsprocesen, lige før du bekræfter din ordre og går til betalingsdelen

Betalingsprocesen håndteres af Stripe. Det betyder at du udfylder dine betalingsoplysninger på en sikkert krypteret side, og at vi ikke har adgang til selve dine oplysninger. Stripe give mulighed for at betale med Visa, American Express og Mastercard.


Levering

Ordrer afsendes normalt fra vores underleverandør indenfor 1-3 arbejdsdage i Danmark.
I EU lande vil der normalt blive leveret inden for 2-6 arbejdsdage.

Hvis der er sket noget med din pakke, kontakt venligst vores partner på contact@novictus.com og fortæl dem hvad problemet er.
Du får derefter mulighed for enten  at få tilbagebetaling eller at få din ordre byttet.
Læs handelsbetingelser for yderligere information.

Det er muligt at få levering udenfor EU. Det vil normalt tage 5-12 arbejdsdage ved standardlevering. Vær opmærksom på, at lokale told- og importafgifter kan komme i spil. Disse er ikke inkluderet i forsendelsesomkostningerne. Læs vores partners Novictus’ betingelser for yderligere information (på engelsk).


Returnering

Du har 14 dage fra modtagelse til at fortryde dit køb. Du skal informere os om at du ønsker at returnere varen, og sende pakken til adressen nedenfor. Når varen er retur får du tilbagebetaling. Vær opmærksom på, at du skal betale returneringsomkostningerne. Læs omhyggeligt vores handelsbetingelser for detaljerede information.

WALLFRAME
Svanemøllevej 17
2100 København Ø


Databehandling og privatliv

Det gør vi, dog vi samler kun data som er strengt nødvendig til brug i vores webshop. Det omfatter kontaktoplysninger, betalingsoplysninger og ordreoplysninger. Det kan du læse mere om i vores privatlivspolitik.

Vi deler relevante data med vores partnere. Ellers kan vi ikke tilbyde dig service, såsom trykning af billedet, betaling og fragt. Det kan du læse om i vores privatlivspolitik.