Generelle spørgsmål

Wallframe er en online platform, som stiller billeder taget af professionelle, såvel som amatører, til rådighed. Billeder er udvalgte fra IndieFrame, trykt og tilsendt i den størrelse og rammer man ønsker.

Nej. Wallframe udvælgelse er kurateret fra billeder uploadet på IndieFrame, efter aftale med fotograferne.

Nej. Dog det vil gør det nemmere til dig at gemme dine oplysninger, det er ikke et krav at du gør det til at købe på hjemmesiden.


Som fotograf

Udvælgelsesproces starter når du uploader til IndieFrame med #wallframe, hvor vi identificerer billeder med potentiale for Wallframe, med hensyn til sammensætning og kvalitet. Når et af dine billeder er valgte, får du en anmeldelse via email.

Ligesom i udvælgelsesproces, får du anmeldelse via email.

Billeder er valgt ud fra sammensætning og kvalitet. Vi sælger i forskellig formater, og udvalgte billeder skal have en høj nok kvalitet til udskrivning i størrelse 70×100 cm, som er det største format tilgængeligt nu.


Som kunde

Når du bestiller dit billede og skal bekræfte dine personlige oplysninger, har du mulighed for at vælge en forskellig leveringsadresse fra din egen. Pakken sendes derefter til den angivne leveringsadresse.

Ja. Du kan vælge rammen fra forskellige muligheder af træsort og farve. Det er ikke muligt at vælge en type ramme, der ikke tilbydes på hjemmesiden. Vi forventer at udvide vores nuværende udvalg i den nærmeste fremtid.

Ja. Du kan vælge fra fire forskellige størrelse, med eller uden kant på billedet. Det er ikke muligt at bestille et billede it et tilpasset størrelse.

Tilgængelige størrelse er 70×100 cm, 50×70 cm, 40×50 cm, 29×42 cm.

Rabatkoder bruges i bestillingsproces, lige før du bekræfter din ordre.

Betalingsproces håndteres af Stripe. Det betyder at du udfylder dine betalingsoplysninger på et sikkert krypteret side, og at vi ikke har adgang til dine oplysninger selve. Stripe give mulighed for at betale med Visa, American Express og Mastercard.


Levering

Ordre er afsendt fra Roskilde indenfor 1-3 arbejdsdage og bliver normalt leveret i 2-6 arbejdsdage (gældende i EU) ved standardslevering.

Hvis der er skete noget med din pakke, kontakte venligst vores partner på [email protected] og fortæl dem hvad problemet er. Du får mulighed for at få enten tilbagebetaling eller få din ordre byttet. Læs handelsbetingelser for yderligere information.

Det er muligt at få levering udenfor EU i 5-12 arbejdsdage ved standardlevering. Vær opmærksom på, at lokale og importafgifter kan finde anvendelse og er ikke inkluderet i forsendelsesomkostningerne. Læs vores partner Novictus’ betingelser for yderligere information (på engelsk).


Returnering

Du har 14 dage fra modtagelse til at fortryde dit køb. Det skal du informere os om, og sende pakken til adressen nedenfor, og du får tilbagebetaling. Vær opmærksom på, at du skal betale returneringsomkostninger. Læs omhyggeligt vores handelsbetingelser for detaljerede information.

IndieFrame
Flæsketorvet 68
1711 København V


Databehandling og privatliv

Det gør vi, dog vi samler kun data som er strengt nødvendig til brug af vores webshop. Det omfatter kontaktoplysninger, betalingsoplysninger og ordreoplysninger. Det kan du læse mere om i vores privatlivspolitik.

Vi deler relevante data til vores partnere til at tilbyde dig trykning service, betalingsservice og fragtservice. Det kan du læse om i vores privatlivspolitik.