Generelt

Disse handelsbetingelser beskriver sammen med vores privatlivspolitik de vilkår og betingelser, der gældende for køb af varer online på; www.wallframe.com (herefter “hjemmesiden”), der ejes af og drives af; IndieFrame ApS, Flæsketorvet 68, 1711 København V, Danmark, CVR-nummer 38164511. Din adgang til og brug af tjenesten er afhængig af din samtykke og overholdelse af disse vilkår. Disse vilkår gælder for alle besøgende, brugere og andre, der har adgang til eller bruger tjenesten. Ved at have adgang til eller brug af tjenesten, accepterer du disse betingelse. Hvis du ikke acceptere dem, må du ikke brug tjenesten.

Med hensyn til levering og reklamationsret, gælder betingelser af vores partner Novictus. Læs venligst deres betingelser her.

Aftaleindgåelse

Du skal ved hvert køb på hjemmesiden acceptere handelsbetingelserne. Du opfordres til at læse handelsbetingelserne grundigt igennem og gøre dig bekendt med de forpligtelser og rettigheder, som handelsbetingelserne giver.
Når du gennemfører et køb på hjemmesiden, skal du indtaste navn, e-mailadresse, adresse og telefonnummer. Dette bruger vi til at kommunikere med dig vedrørende det køb, du foretager. Når du har afgivet en ordre på hjemmesiden, får du automatisk en kvittering af bestillingen pr. e-mail. Der foreligger først en endelig bindende aftale mellem dig og Indieframe, når din ordre er blevet bekræftet af Indieframe, og du modtager en ordrebekræftelse fra Indieframe pr. e-mail. Indieframe forbeholder sig retten til at annullere bestillingen som følge af trykfejl, tekniske problemer, udsolgte/udgåede varer, leveringssvigt og lignende situationer. I sådanne tilfælde, vil du straks blive underrettet.

Betaling

Du kan på hjemmesiden betale online ved brug af Visa, American Express eller Mastercard. Der opkræves ingen kortgebyrer og der trækkes aldrig et større beløb end det, du har godkendt i forbindelse med købet. Betaling er underlagt kortudsteders betingelser for anvendelse. Alle angivne priser på hjemmesiden oplyses i danske kroner. Ved bestilling af varer, sendes du videre til en sikker side med SSL-certifikat, hvor du trygt kan udfylde dine kortoplysninger og gennemføre betalingen. Enhver overførsel og lagring i betalingssystemet af dine kortdata, sker i krypteret form. Beløbet reserveres på din konto, og bliver først hævet, når ordren afsendes.

Levering

IndieFrame leverer til den adresse, som du har oplyst ved købet.
IndieFrame leverer til de fragtpriser, som udtrykkeligt fremgår under check out.

Alle ordrer er afsendt indenfor 1-2 arbejdsdage fra Roskilde, Denmark, af vores partner  Novictus, ved standardlevering. Standardlevering til Europa tage 2-6 arbejdsdage, og 5-12 arbejdsdage i resten af verden. Express Shipping tager 1-2 arbejdsdage til Europa. Afsendelse kan dog tage længere tid ved travlhed.

Hvis du valgte standardlevering og du er ikke hjemme når din pakke bliver leveret, din pakke bliver i stedet leveret til en postkonto i nærheden, så du kan hente den senere. Ved Express shipping, vil fragtfrimaet DHL ringe til dig til at arrangere et andet leveringsforsøg eller afhentning. Hvis du får din pakke leveret udenfor EU, vær opmærksom på, at lokale og import afgifter kan findes anvendelse og er ikke inkluderet i forsendelsesomkostningerne.

Hvis din pakke ikke kommer frem som forventet, kontakt endelig vores partner Novictus på
contact@novictus.com.

Leveringstiden er med forbehold for eksterne forhold, der ligger uden for IndieFrames kontrol. I sådanne tilfælde vil du straks blive kontaktet, men dette berettiger dig ikke til  kompensation.

Risikoovergang

IndieFrame påtager sig alene risikoen for korrekt og forsvarlig transport, indtil du har fået varen i din besiddelse. Herefter henstår varerne for din egen regning og risiko. Hvis du har oplyst, at din(e) vare(r) må leveres på din adresse uden modtagerkvittering (f.eks. i carport eller lign.), anses levering for sket, når varen er afleveret på din adresse. Når varen sendes retur, påtager IndieFrame sig igen risikoen for varerne ved overdragelse til transportøren. Gem kvitteringen for overdragelsen til transportøren.

Reklamationsret samt købers ansvar

Køber du som erhvervskunde, skal du undersøge varerne ved levering. Såfremt du finder fejl og/eller mangler ved det købte, skal du reklamere til os uden ugrundet ophold. Køber du som privatkunde, skal du meddele os om eventuelle fejl og mangler ved varerne inden for rimelig tid efter, at du har opdaget fejlene/manglerne. Du har 24 måneders reklamationsret. Reklamationsretten betyder, at du kan klage over fejl og mangler ved varen, som viser sig op til 24 måneder efter, at du modtog varen. Det er dog en forudsætning, at disse mangler ikke er opstået som følge af din fejlagtige brug af varen eller anden skadelig adfærd.
Hvis du ønsker at reklamere over en vare, skal du sende varen tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelsen, så vi kan betale dine fragtomkostninger. Du bedes oplyse ordrenummer og beskrive, hvorfor varen returneres. Varen sendes til:
Novictus ApS,
Kalkgravsvej 10
4000 Roskilde

Kun varer købt på www.wallframe.com kan returneres til denne adresse. Vi modtager ikke varer sendt pr. efterkrav.

I tilfælde af mangler ved varen, finder købelovens mangelsregler i øvrigt anvendelse. Defekte varer bliver så vidt muligt ombyttet, såfremt en forsendelse er kommet frem beskadiget. Hvis det er tilfældet, skriv venligst til contact@novictus.com og beskriv problemet.
Du får refunderet fragtomkostningerne i forbindelse med tilbagelevering af varen, såfremt reklamationen er berettiget. Hvis varen ikke lider af en fejl eller en mangel, dækker vi ikke dine fragtomkostninger, ligesom vi ikke reparerer, ombytter eller giver afslag i prisen. IndieFrame modtager ikke pakker uden omdeling, eller pakker sendt pr. efterkrav.

IndieFrames ansvar

IndieFrame er forpligtet til at udføre udbedring, såfremt en vare på tidspunktet for levering lider af en mangel. IndieFrame er ikke ansvarlig for eventuelle følgeskader eller for skade på dig, dine nærmeste, dit gods, løsøre, tredjemand eller tredjemands gods eller løsøre.

Fortrydelsesret

Fortrydelsesret for erhvervskunder: Erhvervskunder har ingen fortrydelsesret, medmindre andet er skriftligt aftalt med os. Fortrydelsesret for privatkunder: Privatkunder har i forbindelse med køb på hjemmesiden 14 dages fortrydelsesret. Fortrydelsesretten udløber 14 dage efter den dag du har enten modtaget eller afhentet din vare. Du skal derfor inden for 14 dage fra modtagelse af varen, give Indieframe meddelelse om fortrydelsen, fx ved at
benytte denne fortrydelsesformular. Fortrydelsen skal meddeles skriftligt per e-mail til contact@wallframe.com. I e-mailen skal du oplyse ordrenummeret, og du skal vedlægge fortrydelsesformularen. Du kan ikke fortryde købet – uden at have givet tydelig meddelelse om fortrydelsen – ved blot at nægte modtagelse af varen. Gør du korrekt brug af din fortrydelsesret, vil dine betalinger blive tilbageført til det sted, du overførte pengene fra.
Bemærk, at dine omkostninger til returfragt ikke refunderes. Beløbet for varen vil blive tilbagebetalt hurtigst muligt og senest 30 dage efter vi modtog meddelelsen om fortrydelse. Vi kan dog vælge at tilbageholde tilbagebetalingen til varen er modtaget retur, hvis du ikke har sendt os dokumentation for, at varen er returneret. Du skal selv betale for returnering, medmindre der er tale om en defekt eller forkert vare. I dette tilfælde betaler vi
dine rimelige fragtomkostninger. Vi anbefaler at du gemmer din kvittering for forsendelse. Varen skal være forsvarligt emballeret, og du bærer selv risikoen, indtil vi modtager varen. Vi modtager ikke pakker uden omdeling eller pakker sendt per efterkrav.
Du må gerne pakke din vare ud og undersøge den, for at kunne vurdere dens egenskaber, på samme måde som hvis den var købt i en fysisk butik. Hvis du bruger varen på en anden måde, eller hvis varen er skadet eller brugt, så vi ikke kan sælge den igen til samme pris, vil vi fratrække værditabet i det beløb, som refunderes til dig. Er varen uden værdi, vil du ikke modtage nogen del af købesummen retur.

Varen skal sendes retur til:
IndieFrame ApS,
Flæsketorvet 68,
1711 København V

Kun varer købt på www.wallframe.com kan returneres til denne adresse. Vi modtager ikke varer sendt pr. efterkrav.

Forbehold

Vi tager forbehold for tastefejl, prisfejl, foto- og illustrationsfejl, moms-, valuta- og afgiftsændringer, prisstigninger, force majeure, udsolgte/udgåede varer samt leveringssvigt fra vores leverandører. I sådanne tilfælde, vil du straks blive underrettet.
Vi gør opmærksom på at det kan være vanskeligt at gengive farverne optimalt på hjemmesiden. Det kan derfor forekomme at farven på den vare du modtager ikke er 100% identisk med den viste farve på hjemmesiden. Vi er ikke ansvarlige for eventuelle følgeskader eller for skade på dig, dine nærmeste, dit gods, løsøre, tredjemand eller tredjemands gods eller løsøre. Vi forbeholder os retten til at ændre og opdatere handelsbetingelserne, der gælder for vores hjemmeside. Det anbefales derfor at du løbende holder dig orienteret om ændringer.

Afvisning af køb

Vi forbeholder os retten til at afvise at handle med dig, hvis vi af væsentlige grunde ikke ønsker at sælge til dig.

Spørgsmål og klager

Såfremt du har spørgsmål eller klager, er IndieFrame interesseret i at høre om dette. Du er derfor meget velkommen til at kontakte IndieFrame ved skriftlig henvendelse per e-mail på contact@wallframe.com. Som privatkunde har du mulighed for at klage til Konkurrence – og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning og/eller Forbrugerklagenævnet.
Hvis du ikke bor i Danmark, kan du også klage via EU-Kommissionens online klageportal her.

Eventuelle tvister afgøres efter dansk ret ved Københavns byret.

Denne version er senest revideret den 6. marts 2019